Tuesday, January 13, 2009

Majlis Perpisahan Pn Hjh Faridah

Majlis Perpisahan Pn Hjh Faridah.. mantan PK .. Tahniah atas kenaikan pangkat sebagai Pengetua SMK Permata Jaya.. Seorang ketua yang hebat dan berdedikasi.. terasa benar kehilangannya.. Jutaan Terima Kasih atas segala bimbingan dan tunjuk ajar yang telah diberi, Jasa dan budi baik hjh akan dikenang hingga ke akhir hayat..

Juga perpisahan untuk gengbas skolah .. hudah..selamat bertugas di tempat baru.. geng 18x aku dah kurang sorang ni.. uwaaaaa...
Agenda biasa majlis.. makan2..

petang.. latihan rumah.. sempat gak lenggang mak limah kat padang.. 2 round u..hrp cairlah sikit kolestoral dlm badan ni...
hahahahah... selain toys yg ada di dpur, toys ini juga penting ye kawan2.. xtvt selingan semasa menonton tv..senangggg... pakai baju tido pun boleh buat..hehehehe.. masalahnya figure yg ku impikan..belum menjadi realiti..

3 comments:

kakchik said...

bagusnya kak zana, siap ada fitball kat rumah. mahal tak yg akak punya tu?
kakchik pun dok plan nak beli satu utk senamrobik. step board pun dah terlepas peluang nak dpt yg murah, tu pun RM380.
Memang cikgu yang bagus kak zana ni.

Rafizah Nordin said...

step board tu mahal jgak ye...
baru2 i ngendeng ngan hb minta belikan basikal senaman tu.tp kene sound plak..."yg penting pemakanan tu kene jaga." ish menci arrrr

dZana said...

Kakchik n fiza..
dah lama beli tu kakchik..tak ingat brp rm..beli masa ofer.. masa baru2 tu rajin ler.. klau rasa bdn dah naik..rajin lah sikit golek2 atas ball tu..hehehe.. klau nak beli toys yg baru pun kene tayang2 kat HB guna toy yg ada..nnti senang sikit dpt yg baru..hehehe..arap2 ujung bulan ni dpt lah 1 lagik toys idaman..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin