Saturday, November 19, 2011

SS ke...


Terima kasih dadyG... saya memang tak kecil hati kalau rakan2 tidak berkunjung ke blog saya.. dan tak marah kalau orang kata saya syok sendiri.. biarlah .. itu saya... tapi kenapa saya buat post ni yer.. entahlah... terima kasih banyak atas ingatan...

6 comments:

nOOrsha said...

hehe...kite wat blog mmg nak share ape yg kite suke kan kak...klo org nk dtg, dtglah..klo nk komen, komenlah..klo xmo dtg pon x pe...klo dtg x tinggal jejak pon x pe...takde paksaan disitu kan kak....kite dtg blog org, tgglkn komen n backlink sbg satu penghargaan pd n3 org tu n tanada kite suke kan n3 die... die x pakse kite wat camtu n kite pun x pakse die buat benda yg same... promosi blog berlebihan pd sy lebih pada cara nak memasarkn n melakukan blog saje...maaf kate mcm agak terdesak nk suruh org dtg blog kite... hehe..begitulah, sy pon mcm akak..wat n3 mmg utk syok sdr...klo org len suke nak dtg n tinggalkn komen, alhsmdulillah..x suke x pe..sket x amik ati... sabar ye kak... :)

Nora Shahaira said...

blog akak yg hebat ni dia kata syok sendori..kalo masuk blog nora..mau terus dikatakannya "sampah" terus..apapun..hanya tempat curahan perasan..jika ada yg sudi berkongsi...luas blog tu menadah..hehe

dZana said...

to noorsha ... muaaaaaaahhhhhh... matlamat kita saya kan.. yg berkunjung.. insyaalah akan menerima kunjungan bls jika diberi kesempatan.. almaklumlah.. org dah myapa knp pulak kita n myombong.. kita kan peramah.. huhahuha.. sayang awak...

to nora.. tak hebat mana pun nora.. pic pun guna kamera batu bata..huuuu. mood sedey.. itu lah realiti .. ikut kemampuan kan.. akk selalu baca coretan jari nora.. lebih2 skrg hari2 bila mgadap PC ni msti ingat Soleh.. buatlah yg terbaik untuknya..

shidah said...

salam perkenalan....1st time masuk blog nie..act saya pun dpt gak msg dari dari dadyG nie..hehehhe....mcm saya gakla, sy buat blog tuk diri saya sendiri, klu ada org nak komen, saya hargai sgt, tp sy rasa x perlu la nak promote gile2 blog kitakan..tp itu pendapat saya sendirila...

dZana said...

to shidah.. tq .. akk pun sependapat dgn shidah.. slam perkenalan jugak dr akk..

Sugar 'n' Spice said...

alahaii kakk...biar laa depa nk kata kita syok sendiri...janji nawaitu tu kita betul nk share resepi yang kita dah buat dengan org lain n bekalan utk anak2 kita walau kita dah tiada nti adalah makanan yg kita sediakn utk mereka...uhuhuhu mood s\tersedih plakkk.......

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin