Monday, October 31, 2011

NASI LEMAK biasa2 jer

Anak2 ibu punya keje.. yg dakwat biru pesanan syamira ... 2- 3hari selepas tu pesanan dah bertukar pulak.. berdakwat merah.. aimman punya keje..

nasi lemak di petang hari.. nk buat nasi lemak hijau(pandan) nnti ada org komplen pulak.. so saja2 n suke2 titiskan pewarna hijau atas nasi yg hampir kering.. bila nasi dah tanak baru kacau2 nasi tu.. ada lah warna hijau sikit2 ...

6 comments:

Chik Mimi said...

heheheh besa la tu kat rumah ni pon macam2 kak ,
lama saya tak buat nasik lemak kaler ijo tu

dZana said...

gitulah cikmi.. kanak2 riang.. hari2 kalau boleh nk mengepaw ibunya jer.. akk suke jer nk buat nasi lemak hijau tu.. tpi anak bujang akk kata nasi alien.. hihihi..

HomeKreation said...

Zana cayang. Meh makan puding tapai kat rumah Along. Sedap nyaaa makan sejuk2 tau. Makan tgh malam ni lagi best!

cik cek said...

He he...anak2 tula penghibur kita kan...
Nasi lemak...menu hujung minggu...sume org pun suka...:D

Naz / Nadz COSK said...

Assallamualaikum kak Zana..
Hehehe..macam2 anak2 akak ni. Kelako Naz baca notice kat peti ais tu..Yg berdakwat merah tu buat Naz tersenyum2 jer. Haii..anak2 zaman sekarang..

By the way, nasi lemak yg biasa2 tu buat perut meminta2 utk diisi. Cantik gak kaler sikit2 hijau tu kak!

Juwita Jamaludin said...

yum yum.. ita pun menu nasi lemak semalam..:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin