Sunday, June 19, 2011

LIGHT CHEESE CAKE AGAINNN...

Entah mengapa .. tiba2 tekak ni terasa nak makan cheese cake yang bertopping pulak.. ini mesti kes teringat2 Ita masam manis menayang cheese cake nya tempoh hari.. resepi LCC ada di bawah yer.. Terima kasih Hasue.. kali ni saya buat saiz beso sikit.. biar puas makan..

13 comments:

rara pinkmafia said...

ya ampun.terliurnya saya.adehhhh!

Ummi said...

Assalam Dzana...tu dia...mengeciiss kek betul dia...berturut2 buat eh...Akak mcm dah seriau...tp smlm wat gak tuk anak2..hehe, x entry pun lgk..maleehh jek..

Naz said...

Kak Zana.. iuhhh..meleleh2 topping dia tu...Godaannnnn...

Hanim said...

banyak toppingnya...berbiji-biji bluberi tu hehehe. nengok pon dah meleleh air liur ni ;)

Amie said...

dZana,
hanya mampu ccuci mata je kat dapur ni....uiiiii ngences kita dibuatnya!

zai@umiaiman said...

aduhhhh....paling xtahan nengok topping nyer....

hazila said...

Salam kak zana,
memang bestkan ciskek ni...

geez said...

Meleleh air liur saya macam melelehnya bluberry filling tu..... Slrppp....!!!!

HALAMANKU said...

Kak Zana... Puas tengok hu huhu.. terliur betul nengoknyer hu hu hu.. camanani? cikgu tolonglah.. nak juga ha ha ha ha..

Juwita Jamaludin said...

salam kak Dzana.. akak buat lagi.. tambah meleleh blueberry tu lagi nampak sedap.. suka kan kak kek ni sedap...

Nieza said...

Assalam kak Zana....tak thn nengok leleh-leleh topping tu..sedapnya!dah lama berpantang tak mau buat CC ni..kalau buat sure mkn byk pulak...hehe

Mamasya said...

Assalamualaikum k.Zana..
tergoda nengok cheese cake dng topping meleleh tu...yummm

Diana @ Melley Mey said...

Ya Allah... sedapnya kek tu... topping nya tu yg buatkan x tertahan tu... sedapnyaaa

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin