Thursday, December 25, 2008

Macaroni Daging

My sis yg msk.. rspi biasa2 jer...teringat kat dpur dik ina tu...kemencerrrr...

Pas tu... Harap2 hari ni aku boleh merdeka dengan kerja kontrak rutin aku ni.. padan mukaaaa.. nak kata aku giller RM pun.. aku tak marah coz aku giller soping.. kaki tgn aku ni pun cam lama dah gatai tak mmbelek kain kat jakel.. pas tu aku lum lagi ambik bahagian kat Gulatis baru tuh..tak tau ler si Anawahid tu jgn2 dia dah melabur dulu kat situ.. pi ganu pulak menantu wak parno tu.. Due date keje aku ni 28 Dis.. kira awal la ni..hehehe.. mmg selalu aku buat keje cam ni..org kata apa..one step a head..bangga ler tuh.. nyampassss..dah lah...
P/S.. oleh kerana byk peminat kitty ni..so nak britau ye.. pic kitty tu sebenarnye kutip dr cyber.. minta ampun n terima kasih kpd tuan punya kucing.. suka tgok pic ni sebeno nyer..hikhikhik

4 comments:

Rafizah Nordin said...

xmo ckp pasal macaroni tu...sbb ttanya2 pasal kucing tu?ape kes tu kak???

kakchik said...

salam kak dzana. kakchik dok melompat ni dari blog sape dah tadi, hazila kot sebab ternampak gambar makaroni daging tu.
memang dok cari resepi dia nih.

apasal ngan kucing tu?

Azie said...

kekekekekkeke kita gelak2 tgk kucing tu awat kak?? smpai terlungkup gitu skali hahahaahh...mkn sambil tdo ya..pndai lak akak dpt snap kucin tu gitu kkekekekek

dZana said...

Fiza.. bukan kucing akak ler tuh.. tak tau kucing sapa..kira kucing cyber ler tuh..
Kakchik..slm kakchik TQ sudi singgah..msk biasa2 jer tu kakchik..
Azie.. akak kutip kucing tu dah lama.. kutip kat cyber..hehehe.. anak2 pun suka tgok pic tuh..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin