Wednesday, August 3, 2011

Sosej Cheese Roll

masak yg biasa2 jer utk berbuka semalam .. sosej cheese roll ..
pengat labu..
kuehtiaw goreng...

11 comments:

Ayu said...

Assalam cikgu
salam ramadan buat cikgu & family..
waduh another house yang ada kuey teow..tadi baru balik dari rumah shidah..sedap nampak kuey teow cikgu tu...simple2 but nice cikgu!!

cik cek said...

Salam dzana...

macam2 menu bebuka ada tu...sedap2 sumenya...kuey teow tu..ummmphhh..nampak sedap sgt...:)

Juwita Jamaludin said...

salam kak .. selmat berpuasa n selamat berbuka.. sosej roll tu best anak2 suka sgt

nOOrsha said...

salam k zaana..wpon simple tp sedap..sy uke kue tiaw grg :)

Naz said...

Assallamualaikum kak Zana..
Wah sempat akak masak sampai 3 menu ek.. Naz kalau bulan Ramadhan tak masak bnyk2 sbb anak2 makan main menu jer.. Kuih2 manis selalunya kurang laku lah.. Tp kalau sosej roll cam akak punya tu, laku selalunya.. Selamat meneruskan ibadah puasa ye kak..

Fiza Nordin said...

salam ramadhan & selamat berpuasa kak dzana cayang... nak roti sosej 5 batang, cukup tak??? eheheheee cantik arhhhhh

Anawahid said...

pengat labu mbahyuuuu... enak thooo... :D

openid said...

Salam Kak Zana,
aduss sungguh terliur tengok itu kuetiow goleng.... kusss semangat taww :D

Selamat berbuka akak!

Ijan

Mama Hawa/Mama Nani said...

Salam Ramadan & Rindu sgt2 ngan Zana.. lama tak kemari... mama kalau buka puase mesti ada mee. Kalau nasi mama ada lemah sikit. Sosej cheese roll mmg kegemaran anak2..walaupun simple tapi sedap mkn cicah ngan cili sos :P

Watierman, rmanbkr said...

Assalam Dik Zana....Salam Ramadhan Al Mubarak...wah simple but so yummylicous....teras nak makan kueteow lak...hehehe semalam baru Along tanya ada bread crumbs tak Mama..sebab dia teringat kat sosej rolls...hrmm malangnya srok dah abis!
Selamat Berbuka..juadah apa pulak hari ni!

HALAMANKU said...

Salam Ramadhan n selamat menjalani ibadah puasa tuk akak sekeluarga.. maaflah lambat he he he tenet ni sabo jek.. mmmm macam2 tu menu berbuka sedap tu he he he

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin