Monday, February 6, 2012

di Kem Karisma PLKN Kuala Pilah...

Masih teringat2  dengan kehilangan 'style' rambutnya yang asal... hihihi .. 5 Feb di Kem PLKN Karisma.. kulit dah bertambah gelap.. muka pun cam dah tak berjaga.. aduhai anak ibu.. badan memang dah slim ..  dek kerana agak memilih makan dan kurang selera makan.. bersabar  yer anak ibu.. semoga anak ibu terus diberi kekuatan fizikal dan mental dan kesihatan yang baik  sepanjang mengikuti prgram ini.. ibu juga sama2 count down bila la nak abis plkn ni... huuuu

 makan2... join sekali anak kawan...


berkelah di kuala pilah...
Nasi tomato/ayam masak merah/sup ayam...
 Rich Oreo Choc Brownies
 lama dah tak buat keje angkut-mengangkut camni... puas n rasa seronok...

7 comments:

HomeKreation said...

Nampak banyak tupperware kat situ....hehe

HALAMANKU said...

manakan sama ngan masakan ibu hu hu hu.. lelagi order aper jek kat ibu mesti dapat, sedap2 lak tu... he he he SELAMAT BERKURSUS semoga mendapat pengalaman berharga n panduan hidup... CAIYOOKK he he he

Sue @ Nenie said...

Salam..Takpelah, tak lama kan..tiga bulan jeeee...

ummiaisyah said...

siannya anak ibu...takpe...nnti ibu selalu2 dtg berkelah lg...

CT Delima said...

as'salam Cikgu Zana

uiii..berderet2 menu yang dah keluar, ada kaswi fav ct kuih bakar pun ya,lama betul tak buat, dengan brownies emmm yummy! tak tertahan nak buat kuih bakar tu Zana. Ingat petang ni macam nak mengodek jer...hihihi

Tulah bila anak2 ni dak ker plkn macam2 kita boleh lihat. anak dara ct tak dapat masa tu. tak tahulah anak2 bujang ct tu nanti..baru dia tahu lepas kesana tak adalah nak memilih nak makan apa. yang dihidang tu yang kena makan.

Zie Noorzail said...

Berkelah ngan Aimman?

blogresipi.com said...

Seronok lah ibu masak macam2 bawak ke kem ye. Tak lama lagi dah kot ye kak. Sabar ye :)
Ijan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin