Friday, June 12, 2009

Popia Basah

Laporan jer nih.. resepi dari koleksi Diana.. TQ diana.. rspi penuh ada di bloq diana.. tak ikut semua pun.. ambik yg wajib2 jer...hehehe

4 comments:

Rafizah Nordin said...

akak,kulitnye pun buat sendiri ke?sy pernah try buat kulitnya ambil resepi kat myr tp tak jadi.buruk benar jadinya.tebal pulak tu pasal takut nak selet tepung tu kat kuali.takut hujung jari lecur heheheeee
popia basah ni mmg le fev kite kak...

dZana said...

ikut rspi diana tuh..mula2 tu tebal gak.. dah ujung2 bru dpt nipis..nak cari yg ready made tak pernh jumpa pulak..

jue mj said...

feberet ju ni... tp mmg susah la nak buat kulitnya tu...ada apa2 petua dak?

blogresipi said...

Uish..ni konpom sodap nih kak...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin