Thursday, May 14, 2009

Birthday Girlllll.....

13 Mei.... birthday anak dara ku Syamira... dah genap 11 tahun usianyer.. mcm biasa ..tak da majlis apa2.. cuma sempat belikan sebiji kek jer.. biasanyer setiap tahun pada hujung bulan mei kita buat majlis 'jamak'' potong kek .. sempena hari ibu, hari guru, birthday anak(syamira), mak, my sis n tuan rumah ....so kene tunggu ler...hehehehe... teringat semasa sarat mengandungkan syamira dulu.. kebetulan due date pada 17 Mei.. ibunyer terlalu excited nak dapatkan hadiah sempena hari guru di hospital.. siap dah hantar nama lagi u.. rupa2nyer.. sekecik nih dah tak sabo2 nak kuar.. DOB 13 mei 1998...
Kek beli..Freshcream Oren Cake..plan nak buat tpi rasa tak confiden nak mendeco...

1 comment:

Rafizah Nordin said...

tak terlambat lagi nak ucap epi bday kat birhday girl ni... semoga jadi anak yang baik,taat,sihat,ceria,gembira dan lain2 lagilah.yang lebih penting,jadi anak dara yang rajin ye heheheee

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin