Thursday, November 13, 2008

Tag Hana ...My Workstation

Rules:
snap work station anda then...
taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...
iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..
tengok contoh yang dibuat nih...
begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...
sekiranya tag ini berkembang...
pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...
kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...
pass la pada siapa-siapa..

<k.chik> <ela> <k.ctdelima> <hana><zana>

yang nak tgok sangat port ni dik ina Hana tu..aah..

Ini ler port buat kerja2 mengendap.. hehehe..slalu tak cun mcm ni..sbb nak show off kene ler general cleaning...kat belakang tu penuh dgn kerja2 yg tak siap...

Sapa lgi mangsa yg nak kene tag nih.. rasa2nyer cam Hazila, Edazman, Ladyell, Syazwani, Aliyanuar, Are dan Tirana..

4 comments:

Tirana said...

Hehehe..kena tag rupanya.. Kak Zana, tag ni saya dah buat.. Kak Zana boleh rujuk kat blog saya ye..Anyway thanks.

@LiYaNNuaR said...

he he he... sya dah buat jugaks... kalau sudi tengok... tengok aje kat SINI

eceli... akak perlu taruk link blog akak sejurus selepas link blog yang tag akak tu tau... barulah kita tahu link-link blog yg dah kena tag ini sebenarnya... baru la tak terkena dua tiga kali tag yg sama... huhuhu...

dZana said...

TQ aliya.. akak bru betul kan ..dah tua2 ni lemau bila belajo IT ni..anyway TQ..

@LiYaNNuaR said...

ok ok ok.. takpa... kecik punya hal ajo... ngeh ngeh ngeh...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin