Sunday, February 7, 2010

5 - 6 Februari.. PRA U CAMPING 2010..


Tired but enjoyedddd... setelah hampir sebulan merancang n mengurus pelbagai hal.. akhirnya Syukur Alhamdullilah perkhemahan F6 ini telah berjalan dengan lancar dan jayanya.. semga perserta2 yang terlibat berasa puashati n mendapat pengalaman yang bermakna n mjadi kenangan terindah.. Ucapan berbanyak Terima kasih untuk barisan pentadbir SMDKBL khasnya Tuan Pengetua yang dikasihi En Abu Bakar Sidek bin Kasbi dan En Zaini bin Ahmad atas sokongan moral dan nasihat yang diberi.. Ucapan terima kasih juga buat semua rakan guru F6 yang telah berkorban masa dan tenaga untuk menjayakan program ini.. Pn Hjh Hapidah (PK Tg 6), En Md Ayub, En Mazlan, En Khairul,Pn Sumitha, En Yeo U Seet, En Ang Yan Hai, En Yung See Boon, Pn Ngo Kim Mey, Pn Mariatu, Cik Hjh Noraini, Pn Julia dan Pn Hasnah. Juga tak lupa Pengurus Kem Desa Embun Sri Pengkalan, Pt Kuda , semua fasilitator dan En Ghani, terima kasih...
majlis penutupan rasmi...

ikhtiar hidup.. masak nasi...
ubi bakar...
Team kembara desa...
ikhtiar hidup.. memanggang ikan keli
masak nasi
badang dengan ubi kayu...


gergaji kak.. gergaji..
ikhtiar hiduppp.. api tak hidup2..
tangkap ikannn..
kolam ikan..hihihi
senaman pagi...
juri2 asperiasi seni..
bersama pengurus asperiasi seni.. kenapa la buzy2 pun badan ni boleh gumukkkkkk...
asperiasi seni 1 Malaysia
bbQQQQ....

huhuuuuu... siann.. sakit gigi....
Cikgu Ayub...menghidupkan arang biar sampai bara...
solat berjemaahhh..
LDK .. team PBSM
Merempuh halangan.. geng2 pengecut..
ooooppp.. booommmm
yessss.. selamattttt..
halangan lagi... basahhhhhh
lunchhhh...
geng tak cukup makannnn...
lunchhhhh...
team pertandingan membina menara...pengakap laut kelana
pertandingan pertolongan cemas..
mcam cemasss...
mangsa paling bising.. aiiiyaaaaa...
pertandingan kawat kaki..team JPA
team PBSM
pertandingan mendirikan khemah..



bertolakkk ke kem..
team JPA dgn menara
taeam pengakap laut kelana ...
team PBSM
geng guru perempuan f6 ....

4 comments:

indahhouse said...

salam kak zana,
tersenyum saya tengok gelagat orang gi kem. Teringat masa skolah dulu2. saya jarang dpt gi kem macam ni :)

HALAMANKU said...

Salm kak ZanaKu yang kebizian tahap gaban... aktifnyer.. akak memang best ligat di dapor..sekolah n hutan juga he he he.. thn ni erma doakan dapt anugerah Khidmat Cemerlang k...
he he he...

Fiza Nordin said...

salam k zana...

wah bestnye...teringat zaman sekolah2 dulu...sy memang suker aktiviti luar macam ni.klu ade,mesti join same walaupun saya bukan ahli badan2 beruniform ni...tp sbb baik ngan cikgu boleh le selit2 ekekekeee

openid said...

Salam Kak Zana,
Camping ni best kan. memang penuh aktiviti tu nampaknye..mustii laa letih tak hengat tue :)

Ijan

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin