Hari nih.. mcm hari mkn sedunia.. dari pagi santak ke mlm.. esok sekolahh... selepas ni dapur ini tentu kurang brasap.. asal usul rspi ni dari dapur Ijan.. lepas tuh melanda hingga ke dapur hana di jepun n ika di bangkok.. n rasanyer.. ada lagik.. tpi tak ingat sapa tuh.. jgn kecik hati yer.. hari ini tak sangka pulaqk ada org sekampung juga mengentel tepung pulut nih.. walaupun berlainan versi.. Anawahid kau kene cuba versi ini pulak tau.. walaupun rasa nyer sama tpi bila mkn "speed" nyer berlainan.. mungkin kerana bentuk aerodinamik nyer tuh ..kihkihkih.. tq ijan kerana akak tiru rspi ijan lagi.. rspi tak pe kan.. jgn perut tuh ..tak mou...ampunnnnn...
6 comments:
wahhh..lama x mkn butir nangka..bln pose bru ade,tu pn kalo ade..bestnyer....
Wah dia pakai teori aerodinamik lah pulak.. kalo tercekik sama jer ngan teori candil tuh kak. hehehe... nie betol ke tak mo jangkit tang perot nie? betol? anda yakin dgn jawapan anda? hehehehe...
sekali2 layan bubur ni mesti sedap kan... ni yang macam nk masak jer zana hehehe
Sama tak rasa dia dengan bubur chacha?
hahahaha sama la pulak soklan ngan k watie. kakkkk sihat ke?
my feveret selain dari bubur chacha ;)
Post a Comment