![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMjhhRXv7mRe6DfDRNt8dITyi7M9N9TiagL0Lst49bYDX9J-3FvQOgh652IyJatqimGKR87qIkfuYIbfV1lt4y7SLtXGhArUUMpXVSrCTpjWCDDxfrO4aeeKIl6Da2v1NJ1MlYF7rzMXg/s400/Image002.jpg)
Sedapppp.. juga projek di kg...dah lama tak mkn.. teringat masa zaman di 'U' dulu2.. mudah saja menyediakannya..byk gak rspi ni ada di MYR n blog2 kaki msk.. TQ semua yg mnjadi sumber rujukan..
Bahan2
1 bks/350 m biskut marie perasa ori- patah 4
125 gm butter*
2 biji telur*
1/2 tin kecil @ 1 cwn susu pekat*
1/2 cwn serbuk koko*
1/4 cwn air*
1 sk nescafe*
1 sk esen vanila*
Cara2
1. Campur semua bahan * dlm kuali.
2. Kacau rata dan masak atas api perlahan hingga pekat n berkilat
3. Tutup api dan masukkan biskut n di gaul rata
4. Tekan dlm loyang, masukkan dlm peti ais. Selepas 1/2 jam sedia utk dimakan..
P/s.. tektur biskut masih ranggup.. seisi keluarga suka jenis ini.. so sesiapa yg suka tektur biskut yang lembut kene cari rspi yang lain ye...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEja9LlPyYJUsVE4vLV1yYBhYd2IP7FWqSRbkp04Oz0rbPI-eoX4McCwtTVozQuikm-5009caoPEstjaS5r5jqfjdCtSh87GNHONRr-J-U2G5KSdtGufEDF9LFXEQMq3Iv9oGTBtWufAgBg/s400/Image009.jpg)
No comments:
Post a Comment