Piza lagi... kali ni versi malas.. atas permintaan aimman yang tak pernah jemu makan piza..
Topping sapu sos cili pas tu tepek tuna 'ayam brand'...
tomato, mushroom n sosej..
mozarellaaaa........... n bakar
siap..
(B)
Jom makan labu.. satu lagi dessert lama yang sangat sedap..dah lama mencari rspi n ternmpk rspi ni di dapur nor64.. lengkap dengan langkah2 memasak... masak separuh dulu.. takut tak menjadi.. rupa2nya sekali hadap jer dah licin..esok nak masak lagi labu yang masih berbaki separuh tu...utk rspi ni saya letakkan gula setakat menutupi labu shj.... so manisnya pun manja2 shaja.. terima kasih kak ani n nor64 yer.. minta izin copy paste rspi di sini..
Bahan -bahan :
Langkah membuat:
Nota:
Sangat nyaman dalam cuaca yang panas. Pastikan gula cukup, kalau tidak rasa tawar . Mesti rendam dalam air kapur untuk mengelakkan labu pecah. Tidak perlu bubuh air masa memasaknya