Friday, August 20, 2010

Ramadhan 9: Lempeng Kelapa

Plan asal nak buat roti jala.. oleh kerana kesuntukan masa kita kacau2 lempeng simple ni.. untuk kunyah2 selepas berbuka.. makan bersama kari daging... perggg.. memang sedapp...

4 comments:

  1. Aduhh... lempeng cicah kari memang sedapppp ni kak zana.... sini kalau baut kite guna kelapa kering je.. kalau kelapa muda mesti best kan...

    ReplyDelete
  2. masa sekolah rendah dulu, sy dgn ultramama suka buat lempeng kelapa, pastu cicah dgn chocolate topping baki buat kek coklat hahahaha

    ReplyDelete
  3. Lempeng ni kalau makan panas2 sedap kan...

    ReplyDelete
  4. Sedapnya lempeng kelapa..teringin nak cuba..
    Salam tuan rumah..saya minta izin untuk berkongsi menu kuih dadar berlauk tu ye..dah pun cuba semalam..menjadi cuma tang menggulung tu saya fail..(maybe gagal tang kulitnya kot) minta halal ye

    ReplyDelete